Krem kukurydziany z Chorizo i grzybami to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 549 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, oliwę z oliwek, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Kremowe pieczarki Nadziewane kukurydzą i Chorizo, Pieczarki Nadziewane Chorizo, oraz Pikantny budyń z musztardowych zieleni i grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Lekko masło do pieczenia naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Rozgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie sauté chorizo, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby na krótko odcedzić, a następnie przenieść chorizo do naczynia do pieczenia. Tłuszcz rezerwowy na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Pieczenia
4
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do tłuszczu na patelni i podgrzać na umiarkowanie wysokim ogniu, następnie podsmażyć grzyby, mieszając od czasu do czasu, aż płynne grzyby wydzielają się odparowuje i grzyby są rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj chile i sauté, mieszając, aż zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
6
Przełożyć do naczynia do pieczenia z chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Purée 2 szklanki kukurydzy z serem śmietankowym, mąki kukurydzianej i cukru w robocie, aż tak gładkie, jak to możliwe (mieszanina będzie nadal ziarniste).
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Mąka Kukurydziana
Cukier
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
8
Ubij razem jajka, mleko i sól w dużej misce, aż dobrze się połączą.
Ubij w purée kukurydzianym, szalotki, 1 1/2 szklanki sera, i pozostałe 2 szklanki kukurydzy do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Ser
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
10
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia i posypać równomiernie pozostałą filiżanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
11
Piec do puffed, zestaw, i złoty, 50 minut do 1 godziny. Lekko ostudzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Krem można piec 1 dzień wcześniej, choć konsystencja nie będzie tak lekka lub kremowa. Całkowicie schłodzić, odsłonić, potem schłodzić, przykryć. Podgrzać, Odkryte, w piekarniku 350 ° F 20 do 25 minut.