Krakersy Pieprzowo-Orzechowe
Krakersy pieprzowo-orzechowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis służy 36. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz orzechy macadamia, wodę, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pieczony Dorsz Pieprzowy, Chleb Z Papryką Pęknięty, oraz Cracked Pepper Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym mąkę wymieszać z 1/2 szklanki orzechów, solą i pieprzem, aż orzechy zostaną drobno posiekane.
Dodać masło i proces, aż mieszanina przypomina drobny posiłek.
Dodać wodę i proces, aż ciasto jest razem. Uformuj ciasto w 8-calowy dziennik, owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż firma.
Wyłożyć 2 blachy do pieczenia pergaminem lub papierem woskowym. Drobno posiekać pozostałe 1/4 szklanki orzechów macadamia i wymieszać z parmezanem.
Pokroić kłodę w cienkie plasterki o grubości 1/4 cala i ułożyć je na przygotowanych blachach do pieczenia.
Plastry umyć jajkiem i posypać mieszaniną parmezanu.
Piec krakersy przez około 17 protokół, lub do złotego koloru.
Ostudzić na blasze do pieczenia.
Przenieść krakersy na duży talerz i służyć.
Do przodu: krakersy mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku przez 3 dni lub zamrożone przez okres do 1 miesiąca.
Zalecenie wina: Stuckey: The 1998 Weingut Brndlmayer Grner Veltiner Kamptal z Austrii jest żywy biały z mnóstwem bardzo dojrzałych owoców i duży hit pieprzu, który odzwierciedla smak krakersów.Triffon: chrupiące, pieprzne krakersy wymagają rustykalnej, oczyszczającej podniebienie Czerwieni, takiej jak Selvapiana Chianti Rufina z Toskanii z 1996 roku.