Krakersy Owsiane
Przepis krakersy owsiane mogą być wykonane w około 40 minut. Ten przepis zawiera 36 porcji z 43 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 5 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Działa dobrze jako tanie śniadanie. Mieszanka mielonego cynamonu, oliwy z oliwek, płatków owsianych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krakersy Owsiane, Krakersy Owsiane Dla Zwierząt, oraz Krakersy Graham: krakersy Graham nie muszą być kwadratowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachę do pieczenia.
Umieść płatki owsiane w blenderze lub misce roboczej robota kuchennego i kilkakrotnie pulsuj, aby zmielić je na grubą mąkę. W misce wymieszaj mąkę owsianą z mąką pełnoziarnistą, solą, cukrem i cynamonem.
Wlej wodę i oliwę z oliwek i wymieszaj, aby uzyskać miękkie ciasto.
Umieść ciasto na przygotowanej blasze do pieczenia i rozwałkuj grubość 1/8 cala. Za pomocą noża częściowo pokrój ciasto w pożądane kształty.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ledwo się zarumieni, 10 do 15 minut. Obserwuj uważnie, ponieważ łatwo się palą. Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na blasze do pieczenia przed rozbiciem wzdłuż linii nacięcia na pojedyncze krakersy.