Królik gotowany jak toskańska Świnia: Coniglio in Porchetta

Królik gotowany jak toskańska Świnia: Coniglio in Porchetta
Królik gotowany jak toskańska Świnia: Coniglio w Porchettan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. Mieszanka oliwy z oliwek, grubej soli, tłuszczu z powrotem, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest dobre. Spróbuj Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana, Włoski Królik pieczony (Coniglio al Forno), oraz Salsiccia di Coniglio al Aceto (Kiełbasa z królika z octem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Doprawić wnętrze i na zewnątrz królika pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cały KrólikCały Królik
3
W 12 do 14-calowy saute Pan ciepła 4 łyżki lardo aż do palenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Dodać koper włoski i czosnek i gotować na średnim ogniu, aż zmiękną i jasnobrązowy, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
5
Dodać kiełbasę i gotować, aż tylko gotowane, o 6 do 8 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
6
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
7
Wypchaj jamę królika koprem włoskim, czosnkiem i pozostałym lardo, pokrojonym w 1/8 cala kostkę. Kratownica królika, aby zamknąć otwory i umieścić w zapiekance. Podlewamy winem i sokiem z cytryny, posypujemy grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Cały KrólikCały Królik
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Gotować w piekarniku przez 1 godzinę, obracając raz po 30 minutach gotowania, a od czasu do czasu fastrygując sokami z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
9
Wyjąć z piekarnika, odstawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
10
Podawać w 1/2-calowych plastrach z sokami z patelni emulgowanymi oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Garści Ogolonego Parmiginao-ReggianoKilka Garści Ogolonego Parmiginao-Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn