Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta

Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-pancetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj koziego sera-ravioli z rukolą z masłem pomidorowo-pancetta. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1284 kalorie. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, masło pomidorowo-pancetta, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kozi ser-rukola Ravioli z masłem pomidorowo-Pancetta, Ravioli z arugulanem i kozim serem, oraz Ravioli z rukolą, pomidorami i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj szalotki; saute 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
3
Dodaj rukolę; wrzucić, aż zwiędną, ale nadal jasnozielony, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
4
Przenieść mieszaninę rukoli do dużej miski i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać z kozim serem i parmezanem. Doprawić solą i pieprzem.Linia 2 blachy do pieczenia z folią heavy-duty; spryskać folią z nonstick spray.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser KoziSer Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Umieść 4 owijki wonton na powierzchni roboczej; Pozostałe owijki przykryj plastikiem, aby zapobiec wyschnięciu. Delikatnie posmaruj całą powierzchnię każdego opakowania białkiem jajka. Łyżka 1 obfita łyżeczka napełniania do środka każdego opakowania. Fold owijki po przekątnej na pół, tworząc Trójkąty. Mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Ułóż ravioli na przygotowanych arkuszach. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Przykryć plastikiem i schłodzić do 1 dnia; lub przykryć plastikiem, a następnie folią o dużej wytrzymałości i zamrozić do 1 tygodnia. W przypadku zamrożenia nie rozmrażaj przed gotowaniem.) Dodać masło pomidorowo-pancetta: gotować posiekane pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące i brązowe. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta na ręcznik papierowy; odcedzić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
RavioliRavioli
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Wylać wszystkie, ale 1 łyżka kapieli z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj masło do kapieli na patelni; roztopić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj pomidory i tymianek; saute aż pomidory będą miękkie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1
W dużej misce umieścić roztopione masło. Gotować połowę ravioli w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż po prostu miękkie, około 4 minut na świeże lub 5 minut na zamrożone. Za pomocą dużego Sitka, przenieść ravioli durszlak i odsączyć; miejsce w misce z masłem i wrzucić do herbu. Przykryj, aby się ogrzać. Gotować Pozostałe ravioli w tym samym garnku wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i dodać do miski z masłem ravioli. Wrzucić delikatnie do herbu. Podziel ravioli między miski. Rozgrzej masło pomidorowe na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj zastrzeżone pancetta i bazylia; saute 1 minuta. SOS łyżka na ravioli; udekorować tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
RavioliRavioli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli można łączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn