Kotlety z indyka smażone z sosem awokado

Kotlety z indyka smażone z sosem awokado
Need a dairy free side dish? Smażone kotlety z indyka z sosem awokado mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz liście bazylii, awokado hass, sól koszerna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety z indyka smażone w sosie pomarańczowo-żurawinowym, Kotlety z indyka smażone ze szparagami i czerwoną papryką, oraz Kotlety z indyka w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w blenderze i proces do gładkiej; odstawić do momentu użycia. Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj trochę więcej wody. (Może być sporządzony do 1 dnia wcześniej i przechowywany, szczelnie przykryty w lodówce do momentu użycia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Mąkę, skórkę, sól i pieprz Połącz w płytkim naczyniu lub plastikowej torebce do zamykania i dokładnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj połowę kotletów i dobrze płaszcz.
3
Usuń, wytrząsając nadmiar mąki i powtórz z pozostałymi kotletami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Kiedy mieni się, dodać 2 do 3 kotlety i gotować, aż rumiane, o 3 protokół w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przenieść na talerz i powtórzyć z pozostałymi kotletami.
6
Na talerz ułożyć indyka, polać sosem, udekorować kilkoma plasterkami awokado i rozdartymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn