Kotlety wieprzowe z grilla i farsz
Kotlety wieprzowe z grilla i farsz może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 25 i kosztuje 31 centów za porcję. Ta przystawka ma 100 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, oleju, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z farszem, Kotlety na wierzchu wieprzowina i farsz Kolacja, oraz Kotlety schabowe z jabłkami i farszem.
Instrukcje
Cebulę i paprykę ugotować w 1 łyżce. oleju na średniej patelni na średnim ogniu do ostrego przetargu.
Wyjąć z patelni; odstawić.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej i kotlety na patelnię. Gotować 8 do 10 minut lub aż kotlety są gotowane przez, obracając się po 5 minut. Tymczasem przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Łyżka mieszanki cebuli na kotlety; top z sosem barbecue. Pokrywa z pokrywką. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, aż sos jest ogrzewany przez.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.