Kotlety Wieprzowe Faszerowane I

Kotlety Wieprzowe Faszerowane I
Nadziewane kotlety wieprzowe i może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz kotlety wieprzowe, masło, seler i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlet schabowy faszerowany III, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni, rozgrzać olej i brązowy kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Kotlety schabowe umieścić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W misce, wrzucić kostki chleba, stopione masło, rosół z kurczaka, seler, cebula, i przyprawy drobiu razem. Na kotlety schabowe ułożyć kopce mieszanki okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Kostki ChlebaKostki Chleba
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MasłoMasło
SelerSeler
Kopce BarKopce Bar
ChlebChleb
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Śmietanę z zupy grzybowej połączyć z wodą i polać farszem i kotletami schabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
FarszFarsz
WodaWoda
6
Przykryć i piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odkryć i kontynuować pieczenie przez 10 minut dłużej lub aż soki uruchomić jasne. Termometr do mięsa powinien odczytywać 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn