Mango w syropie imbirowo-miętowym

Mango w syropie imbirowo-miętowym
Mango w syropie imbirowo-miętowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 138 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz piernik, liście mięty, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mango z syropem imbirowo-miętowym, Poważne sałatki: owoce pestkowe z syropem imbirowo-limonkowym i miętą, oraz Smażone krewetki z sosem jalapeño-miętowo-imbirowym i Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić piernik i w rondlu doprowadzić do wrzenia z wodą i cukrem. Gotować mieszaninę 5 minut i zdjąć patelnię z ognia. Wymieszać z miętą i niech strome 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
CukierCukier
WodaWoda
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Syrop wlać przez sito do miski i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Mango obrać i cienko pokroić. Wymieszaj mango z syropem. Schłodzić mieszaninę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
SyropSyrop
4
Udekoruj mango miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
MiętaMięta
5
Każda porcja około 119 kalorii i mniej niż 1 gram tłuszczu.
6
Gourmet
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn