Kotlety jagnięce al fresco
Przepis kotlety jagnięce al fresco mogą być wykonane w około 1 godzinę. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, oliwę z oliwek, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Kotlety jagnięce Reform (kotlety jagnięce panierowane z szynką), Kotlety jagnięce Mohameda, oraz Kotlety Jagnięce Panierowane, są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 200C / 220C / Gaz
Ułożyć kromki chleba na blasze i piec przez 8-10 minut, aż tosty. W międzyczasie oliwę z oliwek natrzeć na stojaki z jagnięciną, obficie doprawić solą i pieprzem, a następnie postawić w pieczonej puszce.
Wyjmij chleb z piekarnika i włóż jagnięcinę. Jagnięcinę pieczemy przez 10 minut, a następnie odstawiamy na około 5 minut do ostygnięcia. W trakcie oczekiwania tosty przełożyć do robota kuchennego, dodać czosnek, natkę pietruszki i miętę oraz doprawić solą i pieprzem. Posiekaj, aż będziesz miał grube okruchy, a następnie przełóż do szerokiego, płytkiego naczynia.
Gdy jagnięcina jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie, rozprowadzić musztardę na mięsistych bokach, spodach i końcach. Przytrzymaj stojak za kości i posadź go w okruchach herby, a następnie zgarnij garści okruchów i naciśnij je na musztardę. Powtórz z pozostałymi 2 stojakami(może zostać trochę okruchów, ale potrzebujesz tego, aby je zgarnąć).
Pieczemy 3 półki jagnięciny, mięsisty bok, przez 20 minut. Jeśli okruchy zaczną się palić, przykryj luźno folią.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Na piknik piecz jagnięcinę do 6 godzin wcześniej. Gdy zimno, oddzielić na kotlety (jest to sama prostota, ponieważ kości zapewniają wytyczne) i ostrożnie owinąć je w folię. Nie zapomnij wziąć słoiki z musztardą i galaretką miętową, aby służyć z jagnięciną.