Kotlet schabowy ze świeżymi brzoskwiniami i bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych ze świeżymi brzoskwiniami i bazylią. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 463 kalorie, 25g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z brzoskwiniami, burbonem i bazylią, Świeża bazylia Ricotta Dip jogurtowy z brzoskwiniami, oraz Kotlety Wieprzowe Z Brzoskwiniami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety schabowe doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek w 12-calowej patelni na dużym ogniu, aż lekko palenia.
Dodać kotlety wieprzowe i gotować, aż pierwsza strona jest ładnie rumiane, 4 do 6 protokół. Odwróć i kontynuuj gotowanie, aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 63° na natychmiastowym termometrze odczytu, o 3 minuty dłużej.
Przenieść na talerz i namiot z folią. Nie wycierać patelni.
Zmniejsz ogień do średnio niskiego i dodaj brzoskwinie, skórkę z cytryny, cukier, sól i suszone płatki chili. Mieszaj delikatnie, aż brzoskwinie zaczną mięknąć, ale nie tracą kształtu, 2 do 3 minut.
Szpinak podzielić między dwa talerze i umieścić kotlety schabowe na wierzchu.
Wlać soki z talerza z powrotem na patelnię i dodać masło i sok z cytryny. Gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni i wirowanie patelni, aż masło stopi się i włączone do sosu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać połowę bazylii. Brzoskwinie podzielić między dwa talerze, a następnie wlać soki z patelni na wierzch i posypać pozostałą bazylią.