Przepis Koreański SOS zanurzeniowy jest gotowy w około 3 minuty i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Ten przepis służy 8. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz cukier, Prażone mielone nasiona sezamu, pieprz jalapeño i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Przepis mahi mahi z grilla sojowego z koreańskim sosem do zanurzania, Grillowane skrzydełka z kurczaka z pikantnym sosem Chipotle i sosem do maczania z sera pleśniowego-jogurt, oraz Naśladowca: SOS Zax {SOS zanurzeniowy do kurczaka i frytek} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.