Kompot jabłkowo-daktylowy z serem jogurtowym jabłkowo-Cydr

Kompot jabłkowo-daktylowy z serem jogurtowym jabłkowo-Cydr
Kompot jabłkowo-daktylowy z serem jogurtowym jabłkowo-cydr może być właśnie sosem, którego szukasz. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 262 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jeśli masz jogurt beztłuszczowy, laskę cynamonu, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki dyniowe z kompot jabłkowym, Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, oraz Domowy Jogurt Z Kompot Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw sitko na średniej misce. Sitko liniowe z podwójną warstwą gaznicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić jogurt w sitku. Przechowywać w lodówce przez noc. Wyrzuć płyn, który odpływa.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Zagotować 4 szklanki cydru w średnim rondlu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki cienkiego syropu, o 30 protokół. Super. Wymieszać 3 łyżki do zagęszczonego jogurtu. Ponownie podawać pozostały syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać jabłka, 1 łyżka cukru i sok z cytryny; smażyć na złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
6
Jabłka przełożyć do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj 2 szklanki wody, goździki, skórka pomarańczowa, cynamon, 1 szklanka cydru jabłkowego i 4 łyżki cukru na tej samej patelni. Gotować, aż zmniejszy się do 2/3 szklanki, o 20 protokół. Szczep. Wyrzucić ciała stałe. Powrót płyn i jabłka na patelnię; dodaj daty. Dusić 3 minuty. Super. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Schłodzić ser jogurtowy; przechowywać kompot w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
KompotKompot
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SerSer
GoździkiGoździki
JogurtJogurt
DaktyleDaktyle
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieść czubatą łyżkę jogurtowego sera na środku każdej miski. Otoczyć jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SerSer
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Mżawka z zastrzeżonym syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
10
W porcji: kalorie, 267; tłuszcz całkowity, 2 g; Tłuszcz nasycony, 1 g; cholesterol, 3 mg.
11
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn