Przepis Cilantro Edamame Hummus jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 154 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz czosnek, wodę, edamame i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Edamame Hummus, Edamame Hummus, oraz Edamame Hummus.
Instrukcje
1
Umieść edamame w dużym garnku i przykryj osoloną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Miejsce na średnim ogniu, doprowadzić do duszenia, i gotować do miękkości, o 5 protokół; odcedzić.
3
Czosnek Puree w robocie kuchennym do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Dodaj edamame, tahini, woda, kolendra, sok z cytryny, oliwa z oliwek, sól koszerna, kminek i pieprz cayenne; zmiksuj na gładką masę.