Kolacja: sałatka z buraków, awokado i koziego sera
Kolacja dziś wieczorem: buraki, awokado, i sałatka z kozim serem może być tylko przystawką szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 189 smakoszy i kucharzy. Mieszanka orzechów włoskich, koziego sera, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolacja: pieczone buraki, kozi ser i kanapki z awokado, Kolacja: sałatka szpinakowa z soczewicą i chrupiącym kozim serem, oraz Kolacja dziś wieczorem: przyprawione dyni, soczewica, i sałatka z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać ocet, szalotki i miód, a następnie powoli ubić olej, aby uzyskać vinaigrette. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Jeśli używasz surowych buraków, ćwiartka i wrzucić do vinaigrette i pieczone, aż gotowane i delikatnie karmelizowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Vinaigrette
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Wrzucić rukolę, orzechy włoskie, żurawiny, i ugotowane buraki w pozostałych vinaigrette. Układaj na talerzach, top z awokado i pokruszonym kozim serem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki