Koktajl czekoladowo-bananowy
Koktajl czekoladowo-bananowy to bezglutenowe i bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowe mleko sojowe, kawałki bananów, syrop czekoladowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Bananan i koktajl czekoladowy, Koktajl Czekoladowo-Bananowy, oraz Koktajl Czekoladowo-Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W blenderze dodać około połowy mleka sojowego i szpinaku. Puree do rozpuszczenia szpinaku, około 30 sekund.
Dodaj pozostałe mleko sojowe, kawałki bananów, ekstrakt z wanilii, nasiona lnu i syrop czekoladowy, jeśli używasz, i mieszaj, aż mieszanina osiągnie gładką konsystencję, kolejne 30 sekund. Podzielić mieszaninę między dwie schłodzone szklanki słomkami.
Uwaga kucharza: jeśli smoothie wygląda trochę zbyt zielono ze szpinaku, dodaj wycisk syropu czekoladowego, aby wzmocnić brązowy kolor smoothie.