Kokosowe Stogi Siana
Stogi kokos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krakersy graham, półsłodkie czekolady, kokos, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowo-Kokosowe Stogi Siana, Stogi siana, oraz Stogi siana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowanym. Roztopić czekoladę (patrz: roztopić czekoladę: być delikatnym,? poniżej). Z żaroodporną łopatką lub drewnianą łyżką, wymieszaj krakersy graham i 1 szklankę kokosa.
Kopiec układając łyżkę mieszanki na przygotowaną blachę do pieczenia.
Pozostałe kokosy posypać równo wierzchołkami stogów siana. Schłodzić, aż stogi siana będą twarde, około 1,5 godziny. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 dnia lub w lodówce do 2 tygodni.
Roztapiająca się czekolada: bądź delikatny. Napełnij rondel z 2 do 3 w. wody. Włożyć drobno posiekaną czekoladę do żaroodpornej miski, która zmieści się na patelni (dno miski nie powinno dotykać wody); odstawić miskę na bok. Doprowadzić wodę do wrzenia, wyłączyć ciepło, a następnie ustawić miskę na patelni. Użyj żaroodpornej szpatułki lub drewnianej łyżki, aby często mieszać czekoladę i zachęcać do nawet topienia. Po rozpuszczeniu czekolady dobrze wymieszać i natychmiast użyć.