Klonowo-sojowo-glazurowane filety z makreli z awokado

Klonowo-sojowo-glazurowane filety z makreli z awokado
Filety Makrelowe Klonowo-sojowe z awokado mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 44g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.82 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka filetów z makreli, syrop klonowy klasy b, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Filety Z Łososia Szkliwione Klonem, Filety Z Łososia Szkliwione Klonem, oraz Sticky Ginger Soy Glazed Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Energicznie dusić ocet, sos sojowy, Sherry, i syrop klonowy w 9-do 10-calowa ciężka patelnia na umiarkowanie małym ogniu, aż zredukowana do około 1/3 Puchar, 20 do 25 protokół. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Ćwiartka awokado wzdłuż, następnie dół i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
2
Pokrój wzdłuż na plastry o grubości 1/2 cala, a następnie delikatnie wrzuć do małej miseczki z sokiem z cytryny, olejem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Podgrzej brojlery. Linia duża (15-na 10-calowy) płytka patelnia do pieczenia z folią. 3rezerwuj około jednej czwartej glazury w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Ułóż filety, skórki w dół, w 1 warstwie na patelni do pieczenia. Łyżka około jednej trzeciej pozostałej glazury na filecie, a następnie rozprowadzić z tyłu łyżki do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Ryby Broil 5 do 6 cali od ciepła, bez obracania, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Zdjąć patelnię z brojlerów i pokryć kolejną warstwą glazury, a następnie dusić 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
5
Usunąć filety z brojlerów i nałożyć trzecią warstwę glazury, a następnie dusić 1 minutę więcej (w sumie 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
6
Zdjąć z brojlerów i za pomocą czystej łyżki nałożyć szkliwo reserved. (Zastrzeżone glazury nie dotknął niegotowane ryby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Sałatkę z awokado podziel na 4 talerze, a następnie podawaj obok niej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn