Klon-Musztarda-Glazurowane Steki Balsamiczne Z Serem Pleśniowym-Pecan Confetti

Klon-Musztarda-Glazurowane Steki Balsamiczne Z Serem Pleśniowym-Pecan Confetti
Klonowo-musztardowo-glazurowane steki balsamiczne z serem pleśniowym-Pekan Confetti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 697 kalorii. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kanapki Z Pieczonej Wołowiny Z Balsamiczną Cebulą I Serem Pleśniowym, Sałatka z pieczonych buraków z serem pleśniowym i klonem łatwym-redukcja balsamiczna, oraz Ser Pleśniowo-Orzechowo-Awokado Sałatka Z Miodowo-Musztardowym Winegretem.

Instrukcje

1
Połączyć ocet, 1/3 szklanki syropu klonowego, 2 łyżki musztardy, i tymianek w płytkim naczyniu lub dużych zip-top plastikowej torbie zamrażarki; dodaj steki, obracając płaszcz. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu; dodać pekan, mieszając do herbu. Wymieszać 2 łyżki syropu klonowego i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wyjąć orzechy pekan z patelni i rozprowadzić na papierze woskowym do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wyjmij steki z marynaty, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
5
Steki posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
6
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Trzymaj ciepło.
8
W małym rondlu wymieszać marynatę i pozostałe 2 łyżki musztardy. Doprowadzić do wrzenia i gotować co najmniej 2 minuty. (Sos powinien być gęsty i syropowaty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Steki pokroić w plastry o grubości 1/2 cala; posypać pekanami i serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
10
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
11
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować GEN5 Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn