Klon-Musztarda Glazurowana Świeża Szynka
Klon - musztarda Glazurowana świeża szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 356 kalorii, 55g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 7,81 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka pieprzu, shank porcji, mielonej kolendry i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Klon & musztarda szkliwiona szynka, Szynka musztardowo-Klonowa szkliwiona, oraz Klon Musztarda Glazurowane Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce. Wynik poza szynką w diamentowym wzorze; pocierać mieszanką przypraw. Przykryć i schłodzić przez noc.
Wyjąć szynkę z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Ułóż szynkę, tłustą stronę do góry, na stojaku patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania i umieść stojak na patelni.
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut. Obniżyć temperaturę do 350 (nie wyjmować szynki z piekarnika); piec w temperaturze 350 przez 1 1/2 godziny.
Połączyć syrop klonowy, musztarda Dijon i masło. Obróć szynkę, tłustą stronę w dół.
Piec dodatkowe 40 minut, fastrygując mieszanką syropu co 20 minut. Obróć szynkę jeszcze raz. Zalać pozostałą mieszaniną syropu i piec DODATKOWE 35 minut lub aż termometr włożony blisko kości rejestry 14
Odstawić na 20 minut; usunąć nadmiar tłuszczu i pokroić.