Klasyczne krewetki al Ajillo

Klasyczne krewetki al Ajillo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Klasyczne krewetki al Ajillo spróbować. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 32G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 3 i kosztuje 4,23 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cytryny, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Camarones al Ajillo (Krewetka czosnkowa), Gambas al Ajillo (krewetki z czosnkiem), oraz Gambas Al Ajillo (krewetka czosnkowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek, i gotować 1 minutę lub tylko do lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodaj wino powoli i gotuj 1 minutę. Mieszać w paprykę i następny 3 składniki, i dodać krewetki; zmniejszyć ogień, i gotować 2 minut lub po prostu aż krewetki kolei różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Posypać świeżą natką pietruszki i skropić pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W19 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia20
Magazyn