Klasyczne Ciasto Dyniowe

Klasyczne Ciasto Dyniowe
Klasyczne ciasto dyniowe zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Mieszanka puree z dyni, sól, ciasto ciasto wszystko masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na lekko mąki powierzchni, rozwałkować ciasto ciasto do 13-calowy Okrągły skąpy 1/4 cala grubości. Dopasuj ciasto do 9-calowej szklanej płytki ciasta i przyciąć zwis do 3/4 cala. Złożyć ciasto pod siebie i zagniatać dekoracyjnie; przechowywać w lodówce skorupę ciasta przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CiastoCiasto
RolkaRolka
3
Wyłóż skorupę ciasta folią i napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w środku piekarnika, aż prawie zestaw, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć folię i wagi i piec, aż skorupa będzie blady złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Lekko ostudzić.
7
W średniej misce ubij jajka z cukrem, skrobią kukurydzianą, cynamonem, goździkami i solą, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Ubić puree z dyni, następnie śmietanę. Pracując w pobliżu piekarnika, wlej nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
KremKrem
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
9
Piec około 45 minut, aż krem jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Niech ciasto ostygnie na stojaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn