Wymieszać na niskiej prędkości, aż do połączenia, a następnie przełączyć na hak ciasta, zwiększyć prędkość do średniej, i beat aż gładka, o 2 protokół. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i zacznij dodawać 4 Tbs. masła 1 Tbs. na raz, dobrze mieszając między dodatkami. Kontynuuj ugniatać, aż ciasto utworzy luźną kulę (będzie jeździć na haku ciasta, być lepki, a nie uderzyć dno miski, ale na ogół powinien się połączyć w luźną masę), 2 do 3 minut. Jeśli ciasto nie połączy się, Kontynuuj ugniatanie, dodając do 1/4 szklanki zarezerwowanej mąki chlebowej, aż tak się stanie. Smarować dużą miskę z 1/2 Tbs. pozostałego masła i przenieść ciasto do miski, obracając go w misce do pokrycia z masłem. Przykryj miskę kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i umieść miskę w miejscu wolnym od przeciągów, aż ciasto podwoi się w rozmiarze, około 1 godziny. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem i posmaruj papierem pergaminowym pozostałym masłem. Obficie posmaruj powierzchnię roboczą, używając pozostałej 1/4 szklanki mąki chlebowej (jeśli użyłeś mąki chlebowej w cieście, odkurz powierzchnię roboczą większą ilością mąki chlebowej). Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i posypać wierzch mąką. Użyj rąk, aby nacisnąć i spłaszczyć go w prostokąt. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na pasek o grubości 1/4 cala, który ma długość około 24 cali i szerokość około 6 cali. Zaczynając od jednej z długich boków, rozwałkuj ciasto na siebie, tworząc długą, cienką długość w kształcie bagietki. Uszczypnij krawędź do korpusu ciasta, aby uszczelnić, obróć ciasto, aby leżało poziomo na powierzchni roboczej i delikatnie zwiń go na powierzchni roboczej, aby wyrównać wszelkie wybrzuszenia i stworzyć nieco spójną linę o szerokości 1-1/2 cali. Połącz oba końce ciasta i szczyp je do siebie, aby je zapieczętować. Ostrożnie przełożyć ciasto owalne lub okrąg na przygotowaną patelnię. Przykryj kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i ustaw w ciepłym, suchym miejscu, aby wzrosnąć do podwojenia, około 1 godziny.