King Cake

King Cake
King Cake może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać żywności barwiących, żywności barwiących, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort dwunastej nocy lub tort Króla (Galette Des Rois), oraz Rosyjski tort Korolevsky (King ' s Cake) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże ubić z ciepłym mlekiem w misce miksera stojącego do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj 6 łyżek mąki chlebowej i miodu i, za pomocą uchwytu łopatkowego, wymieszaj na małej prędkości, aż będzie dość gładka (nadal będzie kilka grudek), 30 sekund do 1 minuty, skrobając dno i boki miski w razie potrzeby. Przykryć folią i odstawić do podwojenia objętości, około 20 minut. Po podwojeniu ciasta dodaj 3/4 szklanki pozostałej mąki chlebowej, mąkę tortową, jajka, żółtko, cukier, cynamon, ekstrakty waniliowe i migdałowe oraz sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
( 23)( 23)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać na niskiej prędkości, aż do połączenia, a następnie przełączyć na hak ciasta, zwiększyć prędkość do średniej, i beat aż gładka, o 2 protokół. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i zacznij dodawać 4 Tbs. masła 1 Tbs. na raz, dobrze mieszając między dodatkami. Kontynuuj ugniatać, aż ciasto utworzy luźną kulę (będzie jeździć na haku ciasta, być lepki, a nie uderzyć dno miski, ale na ogół powinien się połączyć w luźną masę), 2 do 3 minut. Jeśli ciasto nie połączy się, Kontynuuj ugniatanie, dodając do 1/4 szklanki zarezerwowanej mąki chlebowej, aż tak się stanie. Smarować dużą miskę z 1/2 Tbs. pozostałego masła i przenieść ciasto do miski, obracając go w misce do pokrycia z masłem. Przykryj miskę kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i umieść miskę w miejscu wolnym od przeciągów, aż ciasto podwoi się w rozmiarze, około 1 godziny. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem i posmaruj papierem pergaminowym pozostałym masłem. Obficie posmaruj powierzchnię roboczą, używając pozostałej 1/4 szklanki mąki chlebowej (jeśli użyłeś mąki chlebowej w cieście, odkurz powierzchnię roboczą większą ilością mąki chlebowej). Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i posypać wierzch mąką. Użyj rąk, aby nacisnąć i spłaszczyć go w prostokąt. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na pasek o grubości 1/4 cala, który ma długość około 24 cali i szerokość około 6 cali. Zaczynając od jednej z długich boków, rozwałkuj ciasto na siebie, tworząc długą, cienką długość w kształcie bagietki. Uszczypnij krawędź do korpusu ciasta, aby uszczelnić, obróć ciasto, aby leżało poziomo na powierzchni roboczej i delikatnie zwiń go na powierzchni roboczej, aby wyrównać wszelkie wybrzuszenia i stworzyć nieco spójną linę o szerokości 1-1/2 cali. Połącz oba końce ciasta i szczyp je do siebie, aby je zapieczętować. Ostrożnie przełożyć ciasto owalne lub okrąg na przygotowaną patelnię. Przykryj kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i ustaw w ciepłym, suchym miejscu, aby wzrosnąć do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienka BagietkaCienka Bagietka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Rozgrzać piekarnik do 191°. aby umyć jajko, ubić jajko i mleko razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umyć jajko na wierzchu i stronach ciasta, i upiec ciasto króla, aż złoty i gotowane przez, 25 do 30 protokół. Natychmiast po wyjęciu ciasta z piekarnika zrób małe rozcięcie w dolnej części ciasta i włóż figurkę dziecka (jeśli używasz). Ustaw na stojaku, aby całkowicie ostygnąć. Aby lukier: podczas gdy ciasto chłodzi, zrobić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, mleko i wanilię razem w misce miksera stojącego na małej prędkości, aż będzie gładka i całkowicie włączona. Przykryj miskę wilgotnym ręcznikiem kuchennym, aż będziesz gotowy do polewania ciasta. Aby udekorować ciasto: aby uzyskać kolorowy cukier, odmierz 1 szklankę cukru w każdej z 3 plastikowych torebek wielokrotnego zamykania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj 4 krople zielonego barwnika spożywczego do jednego worka, 4 krople złotego lub żółtego barwnika spożywczego do drugiego worka i 4 krople fioletowego barwnika spożywczego do ostatniego worka (jeśli nie masz fioletowego, zrób to sam: odmierz 2 krople czerwonego i 2 krople niebieskiego barwnika spożywczego na łyżkę i wymieszaj z testerem ciasta lub wykałaczką do połączenia). Uszczelnij każdą torebkę, a następnie energicznie wstrząśnij, aby połączyć cukier i barwnik spożywczy. Łyżkę lukru na ostudzonym cieście. Natychmiast po lukrze udekorować barwionym cukrem. Lubię zmieniać kolory co 2-1/2 cale, ale można również podzielić ciasto na 3 sekcje i zastosować jeden kolor do każdej sekcji. Pokroić i podać natychmiast. Zrób wskazówki ciasto możesz przechowywać w pudełku na ciasto lub na blasze do pieczenia umieszczonej w dużej plastikowej torbie (bezzapachowe worki na śmieci działają dobrze) do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
8
Foto: Ellen Silverman
9
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn