Kiełbasa (Sazeeg) i papryka

Kiełbasa (Sazeeg) i papryka
Kiełbasa (Sazeeg) i papryka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1289 kalorii, 41g białka, oraz 103g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.06 za porcję. Mieszanka papryki, seler, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa i papryka, Kiełbasa i papryka, oraz Kiełbasa, papryka i inne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wrzucić zieloną i czerwoną paprykę z oliwą z oliwek, granulowanym czosnkiem i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4
Ułożyć papryki na blasze do pieczenia i piec, mieszając w połowie, aż jaśniejszy kolor i miękkie, o 25 protokół. Rezerwy i nie spuścić nadmiaru oleju z blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W międzyczasie rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na średnim ogniu. Grilluj kiełbaski, przykryte miską, aż będą ładne i zwęglone i nie będą już różowe w środku, odwracając raz, o 12 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzej brojlery i ustaw stojak na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Posmaruj wnętrze rolek z zarezerwowanym olejem ze słodkiej papryki z blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka SłodkaPapryka Słodka
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Na bułkach ułożyć kiełbaski, paprykę, trochę oleju ze słodkiej papryki i trochę domowej roboty gorącej Giardiniery. Top z mozzarellą i miejsce pod brojlerów, aż stopiony i lepki! Zdejmij koszulę, ubierz się kolorowo i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot GiardinieraHot Giardiniera
Papryka SłodkaPapryka Słodka
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
9
Połącz 2 szklanki wody i soli w szklance lub niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Wymieszać do rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
11
Dodaj marchew, kalafior, serranos, mielony czosnek, seler i papryka do słonej wody i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
12
Drugiego dnia odcedzić i opłukać warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
13
Wymieszać olej rzepakowy, oregano i czarny pieprz w czystej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Dodać warzywa i wymieszać do połączenia. Pozostawić do marynowania na noc. Giardiniera wyzdrowieje z czasem. Co najwyżej po 2 dniach w misce można umieścić Giardiniera w szczelnych słoikach i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W49 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn