Kiełbasa Domowa
Kiełbasa domowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, szałwię, szalotkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Johnsonville Sausage Fire House Chili, Do domu babci…, oraz Rice & Pea ' S from My House to Yours! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i owinąć szczelnie folią. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do nocy.
Po przygotowaniu do gotowania, tworzą mieszaninę na małe paszteciki o grubości 1/4 cala i szerokości 3 cali. Gotować na patelni na średnim ogniu, obracając raz, aż złoty kolor brązowy i całkowicie gotowane przez, O 8 minut w sumie.
Kiełbasę przełożyć do naczynia i podawać na ciepło.