Kiełbasa, czerwona cebula i pizza z pieczarkami

Kiełbasa, czerwona cebula i pizza z pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kiełbasę, czerwoną cebulę i Pizzana z dzikich grzybów. Jedna porcja zawiera 1353 kalorii, 80g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.63 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbaski, grzyby, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiełbasa, Cebula I Pieczarki Deep Dish Pizza, Francuska Zupa Cebulowo - Grzybowa, oraz Pizza Z Pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej piekarnika i rozgrzać do 232°. Lekko mąki 2 blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić ciasto na powierzchni roboczej; odstawić do temperatury pokojowej, około 20 minut. Podziel ciasto na pół. Naciśnij i rozciągnij każdy kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni do 5-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Posypać 1/3 szklanki sera Piave, 3/4 łyżeczki rozmarynu i 1/4 łyżeczki pokruszonej czerwonej papryki; posypać grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
RozmarynRozmaryn
SerSer
4
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta do 10-calowej rundy, naciskając przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przełożyć ciasto na przygotowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać kiełbasę. Sauté aż brązowy, łamanie na 1/2-calowe kawałki z tyłu łyżki, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Dodaj cebulę do patelni. Smażyć do chrupkości, o 2 protokół; przenieść do płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj pozostałe 1/2 łyżka oleju do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać grzyby i pozostałe 3/4 łyżeczki rozmarynu; posypać solą i pieprzem. Sauté do brązowego, o 5 protokół. Pozostawiając 1/2-calowy zwykły granicy, góry każdej rundy ciasta z 3/4 szklanki mozzarella, następnie cebula, kiełbasa, i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
KiełbasaKiełbasa
CiastoCiasto
CebulaCebula
11
Piec, aż dno skorupy są chrupiące i brązowe, odwracanie arkuszy po 10 minut, o 20 minut w sumie. Za pomocą dużej szpatułki przenieś pizze na powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
12
Posypać 2 łyżki mozzarelli, następnie pietruszka, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
1
Nożyce do pizzy mogą przeciągać dodatki, więc użyj dużego noża szefa kuchni do cięcia pizzy na kliny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn