Kiełbasa, czerwona cebula i pizza z pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj kiełbasę, czerwoną cebulę i Pizzana z dzikich grzybów. Jedna porcja zawiera 1353 kalorii, 80g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.63 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbaski, grzyby, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiełbasa, Cebula I Pieczarki Deep Dish Pizza, Francuska Zupa Cebulowo - Grzybowa, oraz Pizza Z Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej piekarnika i rozgrzać do 232°. Lekko mąki 2 blachy do pieczenia.
Umieścić ciasto na powierzchni roboczej; odstawić do temperatury pokojowej, około 20 minut. Podziel ciasto na pół. Naciśnij i rozciągnij każdy kawałek na lekko posypanej mąką powierzchni do 5-calowej rundy.
Posypać 1/3 szklanki sera Piave, 3/4 łyżeczki rozmarynu i 1/4 łyżeczki pokruszonej czerwonej papryki; posypać grubą solą.
Rozwałkuj każdy kawałek ciasta do 10-calowej rundy, naciskając przyprawy.
Przełożyć ciasto na przygotowane blachy do pieczenia.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę. Sauté aż brązowy, łamanie na 1/2-calowe kawałki z tyłu łyżki, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kiełbasę do miski.
Dodaj cebulę do patelni. Smażyć do chrupkości, o 2 protokół; przenieść do płyty.
Dodaj pozostałe 1/2 łyżka oleju do patelni.
Dodać grzyby i pozostałe 3/4 łyżeczki rozmarynu; posypać solą i pieprzem. Sauté do brązowego, o 5 protokół. Pozostawiając 1/2-calowy zwykły granicy, góry każdej rundy ciasta z 3/4 szklanki mozzarella, następnie cebula, kiełbasa, i grzyby.
Piec, aż dno skorupy są chrupiące i brązowe, odwracanie arkuszy po 10 minut, o 20 minut w sumie. Za pomocą dużej szpatułki przenieś pizze na powierzchnię roboczą.
Posypać 2 łyżki mozzarelli, następnie pietruszka, w razie potrzeby.
Nożyce do pizzy mogą przeciągać dodatki, więc użyj dużego noża szefa kuchni do cięcia pizzy na kliny.