Key Lime Poke Cake
Key Lime Poke Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 24672 fanów. Mieszanka key lime, betty cake mix, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Key Lime Poke Cake, Key Lime Poke Cake, oraz Tort Malinowy Z Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 27 do 33 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 5 minut. Z uchwytem drewnianej łyżki (1/4 do 1/2 cala średnicy), otwory poke prawie do dna ciasta co 1/2 cala, wycieranie łyżka uchwyt od czasu do czasu, aby zmniejszyć sklejanie.
W średniej misce wymieszać składniki wypełniające (mieszanina zgęstnieje).
Wlać ciasto; rozprowadzić równomiernie na powierzchni, pracując tam iz powrotem, aby wypełnić otwory. (Niektóre nadzienie powinno pozostać na wierzchu ciasta.) Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Polewę rozprowadzić na cieście; posypać skórką z limonki.
Dekoruj według uznania. Przechowywać luźno w lodówce.