Ken ' s Texas Chili
Ken ' s Texas Chili może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,62 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 29g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 19 fanów. Mieszanka chili w proszku, czosnek w proszku, fasola pinto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest idealny do Super Bowl. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, Texas Chili, oraz Texas Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku na średnim ogniu brązowo zmieloną wołowinę, aż nie będzie już różowa.
Odcedzić tłuszcz, rezerwując 2 łyżki, aby pozostać na patelni. W małej misce wymieszać czosnek w proszku, chili w proszku, kminek i mąkę.
Posyp mięso mieszaniną i mieszaj, aż mięso będzie równomiernie pokryte.
Wymieszać oregano do mieszaniny mięsa, a następnie wlać 2 puszki bulionu wołowego. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie dodać puszki fasoli. Jeśli lubisz zupę z chili, dodaj tylko 2 puszki fasoli, ale jeśli lubisz grube chili, użyj wszystkich trzech. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, aby zmiksować smaki.