Kasza jęczmienna z groszkiem i Edamamem
Kasza jęczmienna z groszkiem i Edamame może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka sos worcestershire, sok z cytryny, szpinak freash, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Creamed Edamame and Pearl Onions, Pilaw Jęczmienny Z Perłową Cebulą, oraz Garnek Z Dyni Z Perły Afrykańskiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu umieścić jęczmień i 4 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu i gotować, aż woda prawie się wchłonie, 25-30 minut. Wymieszać z edamame i groszkiem
i gotować, uncovered, aż jęczmień wchłonie wszystko
pozostałej wody, 5-10 minut.
Szpinak wymieszać, odstawić na bok.
Połącz sos Worcestershire, Skórka z cytryny, sok z cytryny i sól morską w małej misce, dobrze ubijając.
Wlać winegret na jęczmień; mieszać do połączenia.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.