Karmelizowany Dip Cebulowy Maui
Karmelizowany Dip cebulowy Maui wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelizowany Dip Cebulowy Maui, Karmelizowana cebula Maui i kaczka z grilla Quesadillas, oraz Pieczona polędwica i cebula Maui dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy, lepki, i karmelizowane, o 20 protokół. Jeśli patelnia zacznie się palić, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i dodaj 1 łyżkę. wody, dobrze mieszając.
Cebulę przełożyć do małej miski i schłodzić do ostygnięcia, około 1 godziny.
Rezerwa 1 łyżka. cebula. W robocie kuchennym, pulse Pozostałe cebule, śmietana, maślanka, i sól tylko do połączenia.
Przełożyć do naczynia serwującego, na wierzch z zarezerwowaną cebulą i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Make ahead: do 2 dni i chłód.