Karmelizowana tarta z czerwoną cebulą, fetą i boczkiem
Jedna porcja zawiera 787 kalorii, 17g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści tymianku, cebuli, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karmelizowana tarta z cebulą i boczkiem, Karmelizowana Tarta Cebulowa, oraz Karmelizowana Tarta Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220c / 93°an.Krok 2: na patelni podsmażyć cebulę z odrobiną oleju do miękkości, podgrzać i dodać ocet balsamiczny, cukier, tymianek, sól, pieprz i boczek, smażyć przez 5 minut i odstawić do ostygnięcia.Krok 3: rozwiń arkusz ciasta i narysuj linię 1 cm od krawędzi wokół boków. Nakłuj podstawę widelcem.Krok 4: łyżkę schłodzonej mieszanki cebuli i boczku na podstawie, utrzymując w linii punktowej, a następnie top z feta.
Piec w piekarniku przez 15 minut. Na końcu posypałam kilka rozdartych liści bazylii, aby dodać trochę koloru.