Kapusta smażona z wędzoną papryką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonego jarmużu z wędzonym Paprikanem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i cały 30 przepis ma 134 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jarmuż, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 121 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kapusta Smażona Z Wędzoną Papryką, Smażone szparagi z Chorizo, smażonymi jajkami i wędzonym Paprikan Allioli, oraz Makaron Z Kapustą I Marynowaną Fasolą Z Wędzoną Papryką.
Instrukcje
Blanszować jarmuż: doprowadzić duży garnek (4 qts) wody do wrzenia.
Dodaj łyżkę soli do wody.
Dodać posiekaną jarmuż. Gotować, aż zwiędną, o 5 protokół.
Podsmażamy cebulę, dodajemy wędzoną paprykę i pokruszoną paprykę czerwoną:
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z wędzoną papryką i pokruszoną czerwoną papryką.
Dodaj jarmuż i smażyć przez kilka minut.
Posypać więcej soli i wędzonej papryki do smaku.