Kapusta Kędzierzawa, Grzyby I Jęczmień Szpinak

Kapusta Kędzierzawa, Grzyby I Jęczmień Szpinak
Kapusta kędzierzawa, grzyby i szpinak jęczmień jest wegańskie przepis z 1 porcją. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz patelnię pieczone kasztany, dressing: oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, patelnia pieczona kapusta kręcona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jęczmienne Risotto z pieczarkami i szpinakiem, Pilaw jęczmienny z pieczarkami, czerwoną papryką i szpinakiem, oraz Pilaw jęczmienny z pieczarkami, czerwoną papryką i szpinakiem dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn