Kandyzowana Skórka Grejpfruta

Kandyzowana Skórka Grejpfruta
Kandyzowane skórki grejpfruta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 29 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 64. Za 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Jeśli masz pod ręką grejpfrut, sól, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kandyzowana Skórka Cytryny, Kandyzowane Bułeczki Ze Skórką Pomarańczową, oraz Kandyzowana Skórka Pomarańczowa W Czekoladzie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ostrym nożem podziel grejpfruta na 8 do 10 sekcji w kształcie klina. Poluzuj skórkę łyżką stołową. Za pomocą małego ostrego noża ostrożnie usuń biały rdzeń ze skórki. (Zachowaj owoce do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
W dużym rondlu połącz skórkę i sól; zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odpływ. Powtórz proces dwa razy (tylko przykrywając wodą i nie dodając więcej soli). Ostudzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Pokrój skórkę na 1/4 do 1/2 cala. paski; odłóż na bok.
5
W tym samym rondlu połącz 1-1 / 2 szklanki cukru i 1 szklankę wody. Gotuj i mieszaj, aż cukier się rozpuści, a mieszanina się zagotuje. Gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj skórkę grejpfruta. Wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 35-38 minut lub do momentu, gdy syrop prawie się wchłonie, a skórka będzie przezroczysta, od czasu do czasu mieszając (obserwuj uważnie, aby zapobiec przypaleniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
7
Odcedź pozostały syrop. Ostudzić skórkę w jednej warstwie na wyłożonej folią blasze do pieczenia przez co najmniej 2-1 / 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
W razie potrzeby posyp pozostałym cukrem. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn