Kanapki z Żeberkiem
Kanapki z Żeberkiem mogą być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka, 28 g tłuszczu i łącznie 429 kalorii. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,29 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup skrobię kukurydzianą, żeberka wieprzowe, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godzin i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 34%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują gorące żeberka z miodem lub żeberka, kanapki z żeberkami wiejskimi i kanapki z żeberkami wiejskimi.
Instrukcje
Umieść żeberka w holenderskim piekarniku; zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 1 godzinę.
Odpływ; z powrotem żeberka na patelnię. W małej misce połącz koncentrat lemoniady, wodę, sos chili, brązowy cukier i ocet.
Wlać dwie trzecie sosu na żeberka; odłóż pozostały sos na bok. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 50-55 minut lub do momentu, aż mięso będzie miękkie, a sos zgęstnieje.
Kiedy mięso ostygnie, rozdrobnij je dwoma widelcami. W dużym rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą i zarezerwowany sos. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Dodaj rozdrobnioną wieprzowinę; przegrzać.