Kanapki z rostbefu z duszoną kapustą Slaw & Russian Dressing
Nigdy nie można mieć zbyt wiele wschodnioeuropejskich receptur, więc dać Open-Faced Roast Beef Sandwiches with Braised Cabbage Slaw & Russian Dressing a try. To danie główne ma 268 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.39 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, sól, ketchup, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Podobne przepisy to Kanapki Z Pieczoną Wołowiną Z Otwartą Twarzą, Kanapki z pieczoną wołowiną z sosem Piwno-serowym, oraz Mini kanapki z peklowaną wołowiną.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 10 minut lub aż złoty, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj jabłko; gotuj 1 minutę.
Dodać kapustę i kolejne 3 składniki (przez kminek); przykryć i gotować 10 minut lub aż kapusta będzie chrupiąca-delikatna, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i dodać 1/4 łyżeczki soli; gotować 6 minut lub aż płyn odparuje.
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.
Jogurt i kolejne 10 składników (przez czerwoną paprykę) połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Rostbef dzielimy równomiernie między grzanki żytnie; każdą porcję uzupełniamy 2/3 szklanki slaw.
Skropić około 1 łyżki sosu na kapuście.