Kanapki Z Pieczoną Wołowiną W Stylu Banh Mi
Banh mi-Style kanapki z pieczoną wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz stek, bagietkę, rzodkiewkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Pieczoną Wołowiną W Stylu Banh Mi, Kanapki Z Pieczoną Wieprzowiną W Stylu Filadelfii, oraz Kanapki Z Pieczoną Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Posypać solą i pieprzem równomiernie na steku.
Dodaj stek na patelni; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć stek z patelni; odstawić 5 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Podczas gotowania stek, połączyć ocet i następne 4 składniki (przez paprykę jalapeo) w średniej misce.
Marchew i rzodkiewki połączyć w średniej misce; dodać 1 łyżkę octu mieszaniny, podrzucając do herbu.
Pozostawić mieszaninę warzywną 5 minut.
Dodaj stek do pozostałych 5 łyżek octu mieszaniny; wrzucić dobrze do herbu.
Ułóż stek na dolnej połowie chleba; wierzch z mieszaniną marchwi i kolendry. Wierzch z górną połową chleba; pokroić na 4 równe kawałki.