Kanapki z indykiem z szalotką, żurawiną i serem pleśniowym
Ten przepis służy 30. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz sos żurawinowy, szalotki, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kanapki ze stekiem z serem pleśniowym i pieczoną szalotką, Kanapki z wędzonym indykiem, serem pleśniowym i czerwoną cebulą, oraz Grillowane Kanapki Z Indykiem, Boczkiem, Radicchio I Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i sól, wymieszać, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i przykryć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki będą miękkie i rumiane, około 15 minut (jeśli szalotki wydają się być brązowieje zbyt szybko, zmniejszyć ogień do niskiego). Posmakuj szalotki i w razie potrzeby dodaj więcej soli.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać razem ser pleśniowy i majonez, aż będzie gładki.
Górną połowę każdej rolki posmarować sosem żurawinowym. Obficie rozłóż dolne połówki majonezem z niebieskiego sera i ułóż plastry indyka (co najmniej 2 na kanapkę), sałatę, szalotkę i górne połówki chleba.