Kanapki z indykiem z grilla z sałatką z selera

Kanapki z indykiem z grilla z sałatką z selera
Kanapki z indykiem z grilla z sałatką z selera mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, Indyk, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Barbecue Pulled-Kanapki Z Indykiem, Kanapki Z Grillem Z Indyka, oraz Awokado-kanapki z sałatką jajeczną z marynowanym selerem.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić olej, ocet, 1/4 szklanki sera, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SerSer
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj seler, szalotki, i pietruszka i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
3
Posypać pozostałymi 2 łyżkami sera. W dużej patelni, połączyć indyka i sos barbecue i gotować na średnim ogniu aż do ogrzania przez, 3 do 4 protokół. Kanapkę mieszaninę indyka w rolkach i podawać z sałatką z selera. Wskazówka: gotowany indyk pozostaje wilgotny dłużej, gdy jest przechowywany bez nawilżania. W Dzień Dziękczynienia, spróbuj pokroić tylko to, co myślisz, że goście będą jeść. Pozostaw resztę mięsa w dużych kawałkach przed schłodzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
SelerSeler
SerSer
Cała TurcjaCała Turcja
RolkaRolka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn