Kanapki Reuben z mostkiem BBQ

Kanapki Reuben z mostkiem BBQ
BBQ mostek Reuben kanapki może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 909 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.23 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz mostek wołowy, brązowy cukier, rzodkiewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kanapki Reuben z mostkiem BBQ, Kanapki Reuben, oraz Kanapki Reuben.

Instrukcje

1
Do dressingu w stylu rosyjskim: w misce wymieszaj dressing ze śmietaną, smakiem, keczupem, szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
RozkoszRozkosz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Połączyć ketchup sos Worcestershire, ocet, brązowy cukier, liście laurowe, czosnek, papryka, goździki mielone, i czarny pieprz w małym garnku i zmniejszyć na małym ogniu, 30 protokół. Schłodzić i przechowywać do przygotowania posiłku z gotowanym, pokrojonym mostkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Goździki MieloneGoździki Mielone
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Liście LauroweLiście Laurowe
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
PaprykaPapryka
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Kapustę kiszoną rozgrzać na małej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podgrzej prasę kanapkową lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
PatelniaPatelnia
4
Ułóż kromkę sera szwajcarskiego, złożoną tak, aby pasowała do chleba, na 4 kromkach chleba, lekko posmarowaną masłem z jednej strony i obróconą masłem Na Zewnątrz. Mięso podzielić między kanapki. Mięso udekorować kapustą kiszoną i plasterkiem sera. Posmarować trochę sosu na pozostałym krojonym chlebie, lekko posmarować bokiem zwróconym na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
MasłoMasło
SerSer
MięsoMięso
5
Nacisnąć sammies na prasie kanapkowej, aż ser topi się lub smażyć kanapki, aż głęboko złoty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
PatelniaPatelnia
6
Kanapki podawać z ogórkami delikatesowymi i soloną rzodkiewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn