Kanapka z wędzoną kiełbasą i pieprzem Pata
Kanapka z wędzoną kiełbasą i pieprzem Pata to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 682 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. Jeśli masz paprykę, pastę pomidorową, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Wędzona Kiełbasa Papryka I Pieczarki Wrap, Grillowana wędzona kiełbasa i papryka Pizza, oraz Pieczona włoska kiełbasa, pieprz i kanapka z grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej żeliwnej patelni lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać kiełbaski i brązowy ze wszystkich stron, o 7 do 8 protokół.
Usuń z patelni i rezerwy.
Dodaj cebulę i paprykę na patelni i saute do miękkości i złoty kolor, o 6 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące. Wymieszać w pasty pomidorowej, piwo, i sosem BBQ. Gotować przez kilka minut, a następnie dodać kiełbaski z powrotem na patelnię. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest ładny i gęsty, o 10 protokół.
Chleb pokroić w plasterki, położyć na blasze i tosty w piekarniku, podczas gdy kiełbasa jest gotowanie.
Wyjąć chleb z piekarnika i napełnić kiełbasą i papryką.
Transfer do serwowania potraw i podawać.