Jungle Animal Cupcakes

Jungle Animal Cupcakes
Babeczki z dżungli mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 24. Mieszanka rich & kremowy lukier waniliowy, rich & kremowy lukier czekoladowy, Devil ' s Food Cake mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Barn Cake z Cupcakes zwierząt gospodarskich, Jungle Juice, oraz Jungle Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Udekoruj babeczki, aby zrobić 6 Lwów, 6 tygrysów,6 małp i 6 zebr.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
3
W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki polewy czekoladowej z czarnym kolorze żywności, aby Czarny lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie do zamrażania; odciąć małą końcówkę od 1 rogu torby. Użyj czarnego lukru do dekoracji lwów, tygrysów, małp i zebr (kroki 3-7).
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
5
Lwy i tygrysy: w średniej misce, wymieszać 1 szklankę lukier waniliowy z wystarczającą ilością żółtych i czerwonych barw żywności, aby pomarańczowy. W małej misce wymieszać 1 łyżkę lukru pomarańczowego z 3 łyżkami białego lukru waniliowego, aby uzyskać jaśniejszą pomarańczę na kagańce. Frost 12 babeczek z ciemniejszym pomarańczowym lukrem. Do kufy, rozprzestrzeniania lub rurki małe kółko jaśniejszego pomarańczowego lukru na każdej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
PomarańczowyPomarańczowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W przypadku Lwów umieść karmelową kukurydzę na brzegach babeczek na grzywę. Dla oczu, dodać brązowe kawałki pieczenia. W przypadku wąsów, połamać około 1/2-calowe kawałki z każdego końca patyczków precla i wstawić babeczki. Dla uszu dodaj kawałki płatków. Używając czarnego lukru, rurki na ustach i nosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do PrecliPatyczki Do Precli
Karmelowy PopcornKarmelowy Popcorn
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
ZbożaZboża
7
W przypadku tygrysów użyj czarnego lukru do rur na paski, nos i usta. Dla oczu, dodać brązowe kawałki pieczenia. W przypadku uszu dodaj połówki dziąseł.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Krople Do GumKrople Do Gum
8
Małpy: Frost 6 babeczek z polewą czekoladową. W małej misce, wymieszać 1 łyżka polewy czekoladowej i 2 łyżki polewy waniliowej, aby jasnobrązowy. Dla kufy, spread lub rurka koło jasnobrązowe na każdej babeczce, która zaczyna się w środku i rozciąga się do krawędzi; rurka mała kępka włosów na przeciwległej krawędzi. Dla każdego oka, dołączyć brązowy kawałek pieczenia do połówki prawoślazu z lukrem; umieścić na babeczki. Z czarnym lukrem, fajką na nosie i ustach. Dla uszu dodaj miętówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
LukierLukier
PiankiPianki
BabeczkiBabeczki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wytnij małe poziome szczeliny w górnej części 6 babeczek w pobliżu krawędzi papierowego kubka. Włóż krawędź waniliowego ciastka waflowego do każdej szczeliny, aby utworzyć wydłużoną twarz, dodając niewielką ilość lukru waniliowego do ciastka przed włożeniem, aby pomóc trzymać. Babeczki Frost z lukrem waniliowym. Na kagańce, mrożone ciasteczka z czarnym lukrem. Z czarnym lukrem, rurką na paskach i grzywą.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
WafelWafel
WaniliaWanilia
2
Dodaj brązowe kawałki pieczenia dla nozdrzy i oczu. Dla uszu, dodać czarne połówki gumdrop, ściąć boki w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krople Do GumKrople Do Gum
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn