Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać jedną miskę muffiny czekoladowe włókna spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, mąka - 4,5 uncji, błonnik jedno zboże i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj muffinki * niebiańskie * błonnikowe, Muffinki Jabłkowe Fiber One™ , oraz Muffinki Bananowo-Orzechowe Fiber One dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia 10 puszek muffin z wkładkami papierowymi (lub linia 12 dla mniejszych muffinów). w misce do mieszania połącz pokruszone płatki i maślankę.
Dodaj olej, jajko, brązowy cukier i wanilię i mieszaj do bardzo dobrego wymieszania. Wymieszać kakao, sodę oczyszczoną i sól i (ponownie) dobrze wymieszać. Na koniec dodajemy mąkę i mieszamy aż do wymieszania. Wymieszać z kawałkami czekolady i równomiernie podzielić na 10 kubków muffinek; piec 15-20 minut (ja upiekłam 17).