Jedna Miska Muffiny Z Włókna Czekoladowego

Jedna Miska Muffiny Z Włókna Czekoladowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać jedną miskę muffiny czekoladowe włókna spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, mąka - 4,5 uncji, błonnik jedno zboże i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj muffinki * niebiańskie * błonnikowe, Muffinki Jabłkowe Fiber One™ , oraz Muffinki Bananowo-Orzechowe Fiber One dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia 10 puszek muffin z wkładkami papierowymi (lub linia 12 dla mniejszych muffinów). w misce do mieszania połącz pokruszone płatki i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Odstawić na 5 minut, aby zmiękczyć płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
3
Dodaj olej, jajko, brązowy cukier i wanilię i mieszaj do bardzo dobrego wymieszania. Wymieszać kakao, sodę oczyszczoną i sól i (ponownie) dobrze wymieszać. Na koniec dodajemy mąkę i mieszamy aż do wymieszania. Wymieszać z kawałkami czekolady i równomiernie podzielić na 10 kubków muffinek; piec 15-20 minut (ja upiekłam 17).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ostudzić i wyjąć z kubków.Daje 10
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn