Japońska fasolka szparagowa z wołowiną

Japońska fasolka szparagowa z wołowiną
Japońska fasolka szparagowa z wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 374 kalorie, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, mieloną wołowinę, słodzik Splenda® no calorie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażenie wołowiny z zieloną fasolką, Fasolka Arabska Z Wołowiną, oraz Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa.

Instrukcje

1
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać fasolkę szparagową i około 1 szklanki wody. Przykryć i gotować, aż fasola będzie miękka, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
WodaWoda
3
Doprawić granulowanym słodzikiem SPLENDA® i sosem sojowym i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować wypracowania Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn