Jamajski Escovitch-ryba podawana z pikantną marynatą i warzywami

Jamajski Escovitch-ryba podawana z pikantną marynatą i warzywami
Jamajski Escovitch-ryba podawana w pikantnej marynacie i warzywach jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian marynata. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka marchwi, gruba sól i świeżo popękany pieprz, limonka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana Ryba W Pikantnej Marynacie Cytrusowej, Marynowana jagnięcina z grilla z szalotką, podawana z warzywami, oraz Jamajska ryba z grilla.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn