Jalapeño-Glazurowany Stek Z Szynki
Jalapeño-glazurowany stek z szynki to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 24g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz kolendry, center-cut szynki, bursztyn jalapeño galaretki pieprzowej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek Z Szynki Glazurowanej Jalapeno, Cytrusowe Jalapeno Szynka Glazurowana, oraz Kurczak z jalapeno i bazylią.
Instrukcje
Umieść galaretkę w małej miseczce bezpiecznej dla mikrofalówki. Mikrofalówka na wysokości przez 30 sekund.
Dodać kolendrę; wymieszać dobrze wymieszać. Szynkę osuszyć ręcznikiem papierowym.
Gdy gotowy do grillowania, umieścić kawałek szynki na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli.
Szynkę umyć połową glazury; gotować od 5 do 7 minut lub do całkowitego ogrzania, obracając i szczotkując pozostałą glazurą w ciągu ostatnich 2 minut czasu gotowania.