Jak zrobić róg obfitości

Jak zrobić róg obfitości
Jak zrobić róg obfitości może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1562 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz ciasto na chleb, jajko, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Pieczony Róg Obfitości, Lox Cornucopian Przystawka, oraz Ciasto Cornucopia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko spryskać 17x14 cala (lub lager) arkusz cookie z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
LagerLager
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Oderwij arkusz 30x18 cali z wytrzymałej folii aluminiowej. Złóż go na pół do 18x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Zwiń po przekątnej, tworząc pusty stożek, o długości około 18 cali i średnicy 5 cali na najszerszym końcu (Otwór rogu obfitości). Przymocuj koniec przezroczystą taśmą. Stuff stożek z pogniecioną zwykłą folią, aż forma jest sztywna. Zgiąć ogon stożka w górę, a następnie w dół na końcu. Spryskaj Na zewnątrz stożka nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Miejsce na blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Beat jajko z wodą do glazury. Otwórz i rozwiń pierwszą puszkę ciasta chlebowego na powierzchni roboczej. Oddzielne paluszki chlebowe. Zacznij od owinięcia jednej paluszki Chlebowej wokół czubka stożka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto ChleboweCiasto Chlebowe
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Pędzel koniec następnego chlebak z glazurą i naciśnij, aby dołączyć do końca pierwszego chlebak. Kontynuuj spiralne owijanie stożka, lekko nakładające się ciasto, aż zostaną 3 paluszki chlebowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Uszczypnij jeden koniec 3 paluszków chlebowych razem, a następnie oplot.
8
Brush chleb wokół otwarcia rogu obfitości z glazury. Delikatnie przycisnąć warkocz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Umyj całą róg obfitości szkliwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
10
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut lub aż chleb będzie bogaty brązowy. (Jeśli części zaczynają zbyt mocno przyciemniać, przykryj je kawałkami folii.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie na blasze ciastek na stojaku z drutu. Ostrożnie wyjąć folię, gdy ostygnie. (W przypadku zamrożenia folię należy pozostawić w chlebie na podtrzymanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Usuń po rozmrożeniu.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn