Jak zrobić kurczaka i pierogi

Jak zrobić kurczaka i pierogi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj, jak zrobić kurczaka i pierogi. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 43g białka, oraz 35 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 96 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, selera, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Pierogi Wieprzowe, Zupa Miso z trawy cytrynowej z pierożkami grzybowymi, oraz Samosa-możesz zrobić indyjskie przekąski w domu, są to pikantne pierogi z nadzieniem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć kurczaka do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj wodę, marchew, seler, cebulę, 3 gałązki tymianku i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
3
Wyjąć kurczaka z holenderskiego piekarnika i przełożyć do miski; odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zwiększyć ciepło i doprowadzić czas na wolnym ogniu. Usuń tłuszcz z kurczaka, który pojawia się na wierzchu bulionu i rezerwy w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KurczakaTłuszcz Z Kurczaka
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Połączyć 2 do 3 łyżki zarezerwowanego tłuszczu z mąką w małej misce; mieszać do pasty, dodając więcej mąki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać tłuszcz z kurczaka i mieszankę mąki do wywaru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KurczakaTłuszcz Z Kurczaka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
StadoStado
7
Usuń mięso z kurczaka z tuszy i dodaj do wywaru. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne do smaku. Kontynuuj gotowanie przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mięso Z KurczakaMięso Z Kurczaka
StadoStado
SólSól
8
W dużej misce wymieszać creme fraiche, mleko, 2 łyżeczki liści tymianku i jajka. Mieszaj w samowzrastającej mące, aż do prawie całkowitego włączenia; nie mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Własna Rosnąca MąkaWłasna Rosnąca Mąka
Creme FraicheCreme Fraiche
TymianekTymianek
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Na wierzch wywaru z kurczaka wymieszać duże łyżki mieszanki pierogów. Zwiększ ciepło lekko do średniego. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż pierogi pojawią się lekkie i puszyste, a wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
10
Podawać udekorować gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn