Southern Burgers

Southern Burgers
Southern Burgers jest bez nabiału przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 12g tłuszczu i w sumie 169 kalorii. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, sos worcestershire, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę polubiło to Południowe danie. To działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w przybliżeniu 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik jest raczej zły. Southern Burgers, Burgery Z Serem Southern Pimento, oraz Burgery wieprzowe Southern BBQ są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj wołowinę, chleb, jajko, musztardę i sos Worcestershire i dobrze wymieszaj. Uformuj 6 do 8 placków i dopraw solą czosnkową oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
MusztardaMusztarda
ChlebChleb
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na dużej patelni na średnim ogniu smaż placki przez 10 do 15 minut lub do całkowitego ugotowania do pożądanego wysmażenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger można łączyć z Merlot, Malbec i Zinfandel. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Oxford Landing Merlot z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Oxford Landing Merlot
Oxford Landing Merlot
Crimson z fioletowymi odcieniami, Oxford Landing Estates Merlot 2013 wyświetla aromaty jagód i czerwonych jubes z nutami z nutą cedru i przypraw. Miękkie, giętkie taniny to cecha podniebienia, która zaczyna się od obfitych śliwek i malin, a kończy na owocach czerwonych jagód i przyprawach. Soczyste smaki owocowe utrzymują się długo po spożyciu wina. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn