Babeczki Brownie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj babeczki Brownie. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 22g tłuszczu i w sumie 307 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczki Brownie, Babeczki Brownie, oraz Babeczki Brownie.
Instrukcje
W kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i masło; mieszać do uzyskania gładkości. Lekko ostudzić. W małej misce ubij jajko i cukier. Dodaj mieszankę wanilii i czekolady. Stopniowo dodawaj mąkę; złożyć orzechy pekan.
Napełnij wyłożone papierem kubki na muffinki do dwóch trzecich.
Piec w temperaturze 325° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wierzchołki zaczną pękać. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Babeczki naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "